Business Controller

Solliciteer nu

Business Controller

Beschik je over een financieel inzicht dat even scherp is als je analytische vaardigheden? Kom ons team versterken bij Raetsheren in de rol van Business Controller.

Fulltime/Parttime · Raetsheren · Alkmaar

Wil je actief bijdragen aan het uitvoeren van onze strategie en het financiële beleid van onze organisatie? Heb jij reeds werkervaring als Business Controller opgedaan in de financiële dienstverlening en heb je affiniteit met data? Wil je werken bij een informele organisatie met korte lijnen en een persoonlijke benadering? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Gerben

Mariël

Pieter

Functieprofiel Business Controller

De functie is voor 32-40 uur per week.

Als Business Controller bij Raetsheren, een groeiende speler in de financiële dienstverlening, heb je een sleutelrol in de financiële en strategische sturing van het bedrijf. Rapporterend aan de Group Controller analyseer je samen met 3 andere collega’s de financiële data, ondersteun je besluitvorming en draag je bij aan de bedrijfsgroei en efficiëntie. Jullie gezamenlijke inzet is essentieel voor het behouden en versterken van onze marktpositie. 

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het zijn van een sparringpartner voor het management van de organisatie waarbij de door jou gebouwde en geïmplementeerde dashboards als stuurinformatie dienen.
 • Leveren van een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming en betrouwbaarheid van periodieke rapportages en het verzorgen en opzetten van operationele rapportages ten behoeve van management.
 • Het gevraagd en ongevraagd advies geven aan de business. Bijvoorbeeld door het onderzoeken van financiële vraagstukken en deze overtuigend presenteren in verbetervoorstellen.
 • Het zorgdragen van de juiste informatie en inzichten in toekomstige ontwikkelingen in de interactie tussen de verschillende business units.
 • Het blijven innoveren om op de meest efficiënte manier de beste inzichten voor de organisatie te realiseren.
 • Het borgen van de datakwaliteit alsmede het doen van suggesties ter verbetering daarvan.

Wat verwachten wij van je?

 • HBO-/WO werk- en denkniveau (bij voorkeur in de richting van Accountancy, Controlling, Bedrijfseconomie of Big Data & Business Analytics).

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.

 • Je begrijpt de bedrijfsprocessen, hebt kennis van AO/IC en legt gemakkelijk verbanden.

 • Je vindt het leuk om jezelf voortdurend op de hoogte te houden van de laatste technologische ontwikkelingen en bent geïnteresseerd in Power BI.

 • Uitstekende beheersing in Nederlandse en Engelse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris op basis van opleiding en ervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.
 • Een informele werkomgeving waarbij je gezien wordt, geen nummertje bent en gemiddeld 2 dagen thuis en 3 dagen op kantoor kan werken. Geen 'Big4' praktijken bij ons ;)
 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.
 • Ruimte voor eigen initiatief en diverse opleidingsmogelijkheden, waarbij we actief meedenken over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Raetsheren is een plek waar je als (young) professional volop kan groeien.”

Thomas de Jong - ICT Medewerker

Je werkplek als Business Controller

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Business Controller krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Business Controller bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de Business Controller die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Mariel Verhagen (Finance Director) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.