Coördinator Volmacht Backoffice

Solliciteer nu

Coördinator Volmacht Backoffice

Zie jij in elke polis een meesterwerk? Word onze nieuwe collega!

Fulltime / Parttime · Intermont - Alkmaar en/of Rotterdam

Ben jij de onmisbare held die achter de schermen onze administratie naar een hoger niveau tilt? Bij Intermont zoeken we een Coördinator Volmacht Backoffice die financiën ordent en correspondentie stroomlijnt. In deze rol combineer je jouw nauwkeurigheid en oog voor detail met een missie om polissen perfect op te maken. Jij bent veel meer dan een beheerder van polissen. 

Jeroen

Marlon

Pascal

Functieprofiel Coördinator Volmacht Backoffice

Deze functie is voor 32-40 uur per week.

Als Coördinator Backoffice vorm je de cruciale schakel tussen de acceptatieafdeling en de klant, met als doel het realiseren van een excellente output. Jouw expertise ligt niet alleen in het overzichtelijk beheren van financiën en het stroomlijnen van administratie, maar ook in het optimaliseren van huidige processen. Je bent een sleutelfiguur in het vertalen van de behoeften van commerciële afdelingen naar praktische werkprocessen, waarbij je nauw samenwerkt met ICT-collega's en medewerkers die zich richten op klantvragen. Omdat excellente output niet zonder een goede input kan, ben je medeverantwoordelijk voor het verbeteren en implementeren van de werkafspraken. Je beheert de verzekeringsportefeuille met een proactieve en zelfverzekerde houding, terwijl je direct rapporteert aan de Underwriting Director.

Jouw werkzaamheden

 • Het opmaken en muteren van polissen.
 • Het verwerken van financiële boekingen.
 • Afhandeling van binnenkomende correspondentie (zowel telefonisch als per mail).
 • Zorgdragen voor een efficiëntie inrichting en onderhoud van het polis administratiesysteem.
 • Signaleren van verbeteringen en meedenken aan oplossingen hiervoor.
 • Overleg en afstemming zoeken met de betreffende collega’s en interne afdelingen.
 • Proactief meedenken en implementeren van verbetervoorstellen.

Wat verwachten wij van je?

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau.

 • Ervaring in de verzekeringswereld en kennis van ANVA is een must.

 • Affiniteit met processen en systemen.

 • Minimaal 3 dagen in de week werkzaam vanuit ons kantoor in Alkmaar.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Positieve blik, praktisch inzicht en aanpakkend karakter.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.
 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.
 • Ruimte voor eigen initiatief en diverse opleidingsmogelijkheden, waarbij we actief meedenken over jouw ontwikkeling en toekomst.

"Bij Intermont vind ik plezier in de voortdurende nieuwe uitdagingen die me aanzetten tot groei en kansen."

Linda Wit - Acceptant

Je werkplek als Coördinator 

Zoek je een uitdagende functie binnen de verzekeringssector? Kom dan ons team versterken! Intermont is het volmachtbedrijf behorende tot Raetsheren van Orden Groep, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure. Wij zijn op zoek naar toegewijde professionals zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. In de rol van Acceptant bij Intermont, zul je je vaardigheden in het beoordelen van risico's, analyseren van verzekeringsaanvragen en onderhandelen met verzekeraars kunnen benutten en verder ontwikkelen. Je komt terecht in een teamgerichte omgeving waar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling voorop staan. Wij onderscheiden ons als volmachtkantoor doordat wij duidelijke keuzes maken voor klantsegmenten, zowel binnen het publieke domein als de zakelijke markt.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Coördinator Volmacht Backoffice bij Intermont en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de meewerkende coördinator die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Jeroen Baart (Managing Director Intermont) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.