Group Controller

Solliciteer nu

Group Controller

Is jouw financiële inzicht net zo scherp als jouw analytisch vermogen? Sluit je aan bij Raetsheren als Group Controller.

Full-time / Part-time · Raetsheren - Alkmaar

Ben jij de strateeg die ons financieel beleid naar een hoger niveau tilt? Jij maakt cijfers niet alleen zichtbaar, maar ook hoorbaar. Met jouw expertise als (Group) Controller en je affiniteit voor data, pas je perfect in ons krachtige team. Weg met de omslachtige processen; bij ons draait het om snelle actie en persoonlijke verbinding. Stap in een wereld waar jouw talent de ruimte krijgt en jouw invloed merkbaar is. 

Mariël

Gerben

Functieprofiel Group Controller

De functie is voor 32-40 uur per week.

Als onze Group Controller ben je een analytische denker die hoofdlijnen en details met gemak verbindt. Je bent communicatief sterk en werkt met empathie in teamverband. Jouw aanpak kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit gecombineerd met een uitstekende helikopterview, waardoor je doortastend, proactief, ondernemend en resultaatgericht handelt. Met een positieve instelling sta je altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en oplossingen aan te dragen. In deze rol ben je een essentiële schakel in het waarborgen van onze financiële toekomst.

Jouw werkzaamheden

In de dynamische rol van Group Controller bewaak je de financiële integriteit van onze organisatie. Je zorgt ervoor dat onze groepsdirectie in Nederland en de collega’s bij Acrisure International in Londen steeds beschikken over accurate financiële rapportages. Je bent het primaire aanspreekpunt voor afdelingsmanagers om financiële resultaten te doorgronden en strategieën te finetunen. Met een achtergrond in accountancy verbeter je onze processen en AO/IB, en je geeft leiding aan de creditmanager, waardoor je een onmisbare schakel bent in ons financieel management.

Je belangrijkste taken zullen zijn:

 • Maandelijks stel je de financiële en operationele rapportages samen die het management, de groepsdirectie en andere belanghebbenden van heldere inzichten voorzien.

 • Je ontfermt je over de begrotingen, voorspellingen en laatste schattingen van de Raetsheren Groep en de bijbehorende entiteiten, terwijl je ook het eerste contactpunt bent voor vragen over rapportages vanuit ons internationale hoofdkantoor.

 • Als kritische sparringpartner evalueer je onze processen en methodes, en kom je proactief met voorstellen voor verbetering.

 • Je leidt de periodieke zakelijke beoordelingen, presenteert je bevindingen en analyses, en komt op basis daarvan met aanbevelingen voor optimalisatie.

 • Je zet geavanceerde tools en data-analytische technieken, zoals Power-BI, in voor zowel financiële als niet-financiële rapportages en analyses.

 • Je zorgt ervoor dat relevante informatie en inzichten over toekomstige trends beschikbaar zijn voor de interactie tussen de verschillende business teams.

 • Je coördineert en leidt de jaarlijkse audit, waarbij je de regie stevig in handen hebt.

 • Je draagt significant bij aan de totstandkoming en de betrouwbaarheid van onze periodieke rapportages

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt minimaal HBO/WO werk- en denkniveau.

 • Je hebt  3-5 jaar werkervaring als controller.

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.
 • Een hybride werkomgeving waarbij je gemiddeld 2 dagen thuis en 3 dagen op kantoor werkt.
 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.
 • Ruimte voor eigen initiatief en diverse opleidingsmogelijkheden, waarbij we actief meedenken over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Raetsheren is een plek waar je als (young) professional volop kan groeien.”

Thomas de Jong - ICT Medewerker

Je werkplek als Group Controller

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Controller krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Group Controller bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Is dit de finance uitdaging waar jij naar op zoek bent? Wij horen graag van je. Sollicteer vandaag nog via de knop hieronder of neem contact op met onze HR-afdeling via 072-5414151. 

Acquisitie door werving- en selectie, detachering- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.