HR Medewerker

Solliciteer nu

HR-medewerker

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging in een veelzijdige HR-functie? Dan zou dit wel eens jouw droom job kunnen zijn!

Fulltime/Parttime · Raetsheren · Alkmaar

Mensen maken het bedrijf. Bij Raetsheren zoeken we een HR-medewerker die gelooft in het potentieel van elke medewerker en hen helpt dit te realiseren. Als je openstaat voor een nieuwe uitdaging in een veelzijdige HR-functie, zou dit wel jouw droom job kunnen zijn. Kom je bij ons werken en zorg je dat de volledige personeelsadministratie up-to-date is? En laat je het volledige HR-proces soepel verlopen? We leren je graag kennen!

Nienke

Rosan

Thijs

Functieprofiel HR-medewerker

De functie is voor 24-40 uur per week.

Jij bent proactief en gericht op verbetering, wij zijn namelijk volop in ontwikkeling en beweging. Dit biedt veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. De focus ligt hierbij op verbetering en verdere professionalisering van onze HR-werkprocessen. Tevens heb je relevante werkervaring op het gebied van HR. Het HR-team zal jou inwerken en begeleiden waar nodig, maar we verwachten dat jij voldoende basiskennis over de verschillende HR-processen hebt om zelfstandig aan de slag te kunnen. Je bent betrokken en nieuwsgierig naar wat er gaande is, zodat jij weet wat er op HR-gebied nodig is. Je draagt actief bij aan een fijne en veilige werksfeer. Je hebt een gestructureerde aanpak. Jij weet overzicht en focus te behouden, bent administratief sterk en werkt accuraat.

Jouw werkzaamheden

Bij Raetsheren ben je als HR-medewerker verantwoordelijk voor een breed scala aan HR-taken. Elke dag biedt variatie: van het beheren van on- tot offboarding processen, tot het verzorgen van alle benodigde documenten bij indiensttreding en het uitvoeren van pre-employment screenings. Je stelt niet alleen arbeidsovereenkomsten op, maar zorgt ook voor up-to-date personeelsdossiers. Naast deze kerntaken ondersteun je de voorbereiding van de salarisadministratie en assisteer je bij recruitment. Zo kun je zelfs de kans krijgen om samen met onze Recruiter stagiaires te werven tijdens stagemarkten. Met jouw oog voor detail en nauwkeurigheid ben je een essentiële schakel binnen het team. Je staat altijd klaar voor collega's en dient als het eerste aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen vanuit de organisatie.

Wat verwachten wij van je?

 • Hbo werk- en denkniveau.

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een administratieve (HR) functie.
 • Een nuchtere, positieve en hands on instelling.
 • Kennis en ervaring met het personeelssysteem Afas is een pré.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.
 • Een hybride werkomgeving waarbij je gemiddeld 2 dagen thuis werkt en 3 dagen op kantoor in Alkmaar.
 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen inititatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Werken bij Raetsheren betekent werken bij een bedrijf waarin sfeer, groei en ondernemerschap centraal staan.”

Yoran Beltman - Marketing & Communicatie Medewerker

Je werkplek als HR Medewerker:

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als HR Medewerker krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature HR-medewerker bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je!

Acquisitie door werving- en selectie, detachering- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.