Junior Schadebehandelaar Brand

Solliciteer nu

Junior Schadebehandelaar Brand

Heb jij een passie voor het blussen van brandjes in schadeclaims? We zoeken een Schadebehandelaar die met precisie en snelheid brand gerelateerde claims kan tackelen.

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Alkmaar


Kan je goed een luisterend oor bieden en je verplaatsen in een ander? Haal jij voldoening uit tevreden klanten en zet je graag net dat stapje extra? Deze vacature is perfect voor jou als je aan het begin van je carrière staat of al een basis hebt gelegd in de schadebehandeling en nu klaar bent voor de volgende stap!

Maak kennis met jouw collega's

Annemarie
Brenda
Marouane
Nienke

Functieprofiel Schadebehandelaar:

De functie is voor 32-40 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een Junior Schadebehandelaar Brand. In deze functie krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren als schadebehandelaar binnen de verzekeringsbranche waarbij je wordt opgeleid door een ervaren collega. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van brandschades op verzekeringstechnisch en commercieel verantwoordelijke wijze. Jij beoordeelt en behandelt schadegevallen voor onze relaties, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. In jouw rol onderhoud je contact met alle betrokken partijen zoals de verzekerde, verzekeraar, tegenpartij en expertisebureau(s). Met jouw input draag je uiteindelijk zorg voor een tijdige, correcte en volledige afhandeling van de schadedossiers.

Jouw werkzaamheden

 • Behandeling van brandschaden, zoals het inventariseren, analyseren, toetsen en beoordelen. Je toetst gegevens met de polis en de polisvoorwaarden en stelt de dekking vast. Je houdt hierbij rekening met de verschillende belangen die spelen.

 • Verhalen van schade op de verantwoordelijke partij.

 • Telefonisch en schriftelijk contact onderhouden met betrokken partijen zoals de verzekerde(n), verzekeraar(s), tegenpartij(en) en expertisebureaus.

 • Het opbouwen van een goede vertrouwensband met relaties ten aanzien van de schadeafhandeling.

 • Opbouwen van een digitaal schadedossier.

Wat verwachten wij van je

 • Afgeronde opleiding op MBO / HBO niveau.

 • Bereid om aanvullende Wft diploma’s te behalen voor je eigen ontwikkeling (op onze kosten).

 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLDoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Raetsheren is een bedrijf met veel ondernemerschap, capaciteit en kwaliteit.”

Bas van Nispen - Director Claims

Je werkplek:

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Junior Schadebehandelaar Brand krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Junior Schadebehandelaar Brand bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Enthousiast geworden?

Is dit de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Aarzel dan niet en grijp deze kans om te solliciteren. We horen het graag als je interesse hebt of vragen over de rol van Junior Schadebehandelaar Brand. Voor alle details over de functie kun je terecht bij Bas van Nispen (Claims Director) en voor al je andere vragen staat Thijs Engels (HR) voor je klaar. Wij zijn beiden bereikbaar via 072-5414151. Laten we samen kijken hoe jij ons team kunt versterken!

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.