Senior Accountmanager Public

Solliciteer nu

Sr. Accountmanager Public

Wij hebben een Senior Accountmanagement functie die jou op het lijf is geschreven! Laat je footprint achter in de publieke sector.

Fulltime/Parttime · Raetsheren · Alkmaar of Rotterdam

Heb jij als Accountmanager werkervaring in de publieke sector? En zoek je een strategische nieuwe baan? Ons antwoord is niet de standaard nieuwe uitdaging, maar wel een baan die meer inhoudt. In een omgeving waar jij met interessante relaties - bestaand en potentieel - om de tafel zit. Is dat wat je zoekt? Dan is werken bij Raetsheren een aanleiding voor een kop koffie. Wordt het espresso of cappuccino?

Dennis

Elize

Jelle

Wilbert

Functieprofiel Sr. Accountmanager

De functie is voor 32-40 uur per week.

Als senior accountmanager public met een achtergrond in de assurantiebranche weet je wat je werkzaamheden inhouden. Wat anders is bij Raetsheren, is de kansen die je krijgt. Zoals werken met gerenommeerde en bijzondere relaties. En de ruimte om je ondernemerschap verder uit te bouwen met een team dat net zo gedreven is als jij. Ben jij nieuwsgierig naar je toekomst, dan zijn wij nieuwsgierig naar jou.

Wat verwachten we van jou?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • In het bezit van relevante Wft diploma’s, het Assurantie A diploma en eventuele branchediploma’s
 • Deskundigheid in de advisering bovenkant mkb en onderkant grootbedrijf in de publieke sector
 • Commerciële en resultaatgerichte drive
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing in het Nederlands

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, lease auto, laptop/telefoon, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.
 • Een hybride werkomgeving waarbij je gemiddeld 2 dagen thuis werkt en 3 dagen op kantoor in Alkmaar of Rotterdam.
 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen inititatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Ik haal veel plezier uit mijn werk, omdat ik onze relaties altijd de beste verzekeringsoplossingen kan bieden.”

Dennis Sier - Accountmanager Public

Je werkplek als Accountmanager

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Senior Accountmanager Public krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Senior Accountmanager Public bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Wil jij ons team komen versterken? Dan horen we graag van je!

Acquisitie door werving- en selectie, detachering- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.