Sluiter Transport

Solliciteer nu

Sluiter Transport

Klaar om je carrière in de hoogste versnelling te brengen? Word sluiter transport en ervaar de snelweg naar succes in de wereld van transport.

Fulltime/Parttime · Raetsheren · Alkmaar en/of Rotterdam


Het wegennet van transportverzekeringen kan vol bochten en obstakels zijn, maar met jouw vaardigheden kunnen we ze gladstrijken. Als assurantiemakelaar onderhouden we nauwe banden met onze cliënten en verzekeraars. Daarom zoeken we naar een gedreven onderhandelaar met ervaring in het veiligstellen van transportrisico's. Ben jij de missende schakel die we nodig hebben? Sluit je dan aan bij ons dynamische Sluitingsteam en breng jouw expertise aan boord!

Nicole
Martijn
Shanna

Functieprofiel Sluiter Transport

De functie is voor 32-40 uur per week.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren van jouw relaties over de transport gerelateerde risico’s die zij lopen en bied je hen tevens diverse oplossingen. Onze portefeuille is zeer divers en varieert van landmateriaal, goederentransport, binnenvaart casco tot logistieke aansprakelijkheid.

Jouw werk is maatwerk, je zal je dus voornamelijk verdiepen in complexe aanvragen en mutaties. Als Sluiter begrijp je de risico’s die onze klanten lopen, in diverse branches. Je houdt gedurende het gehele proces contact met collega’s uit je team, accountmanagement, klanten en/of verzekeraars en je zorgt ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte blijven van de voortgang. Je bent er voor de klant wat maakt dat je creatieve oplossingen kan en mag bedenken.

Jouw werkzaamheden

 • Telefonisch en schriftelijk contacten onderhouden met relaties en verzekeraars.

 • Voorstellen kunnen samenstellen en motiveren naar verzekeraars waarbij verzekeringstechnische kennis gecombineerd wordt met de praktische feiten.

 • Medeverantwoordelijk voor de realisatie van optimale offertes.

 • Eindcontrole polisopmaak.

Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde opleiding op mbo / hbo niveau.

 • In het bezit van Wft-diploma’s of bereid om deze diploma’s te behalen.

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse en Engelse taal.

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLDoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Bij ons is plezier buiten het werk om óók belangrijk. Er zijn regelmatig borrels, feesten en activiteiten.”

Guido van Ravenzwaaij - Sluiter

Je werkplek als Sluiter Transport

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Sluiter Transport krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Sluiter Transport bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Enthousiast geworden?

Is dit de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Aarzel dan niet en grijp deze kans om te solliciteren. We horen het graag als je interesse hebt of vragen over de rol van Sluiter Transport. Voor alle details over de functie kun je terecht bij Martijn Timmer (Manager Sluiting) en voor al je andere vragen staat Thijs Engels (HR) voor je klaar. Wij zijn beiden bereikbaar via 072-5414151. Laten we samen kijken hoe jij ons team kunt versterken!

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.