Startersbaan

Solliciteer nu

Afgestudeerd en op zoek naar een startersbaan?

Eerste stap in je carrière? Kom werken bij Raetsheren. Hier leer je de kneepjes van het verzekeringenvak én is er ruimte voor plezier.

Fulltime/Parttime · Raetsheren · Alkmaar

Ben jij onlangs afgestudeerd en op zoek naar een startersbaan waarin je in korte tijd veel ervaring opdoet? Denk je dat verzekeringen saai en stoffig zijn? Dan heb je het mis! We bieden leergierige en ambitieuze afgestudeerden de mogelijkheid om Raetsheren te leren kennen! Spannend om te solliciteren? Dat begrijpen we best bij een eerste échte baan, maar we bijten echt niet. Het enige dat je hoeft te doen is bij interesse je CV en een korte motivatie achter te laten.

Charelle

Stephan

Melanie

Siebe

Over de rol

Weet jij wat de overeenkomst is tussen een brand en een cyberaanval? En waarom noemen we een losliggende stoeptegel in een gemeente in één zin met een lading die tijdens transport verloren is gegaan? Het juiste antwoord is: het zijn allemaal verzekeringsrisico’s waar relaties van Raetsheren mee geconfronteerd kunnen worden en die van invloed kunnen zijn op zaken als vermogen, reputatie, bedrijfscontinuïteit. Als jij je wil verdiepen in het verzekeringsvak en al haar facetten, dan vertellen wij je er graag meer over!

Als starter bij Raetsheren inventariseren wij samen waar jouw interesses en vaardigheden het beste tot zijn recht komen. Dit kan zijn op de afdeling Schadebehandeling, Sluiting, Commercie, maar ook zijn er mogelijkheden op onze stafafdelingen (IT, Finance, HR of Marketing). 

Hier kan jij ook onderdeel van zijn!

Wat verwachten we van jou?

 • Een (bijna) afgeronde mbo, hbo of wo opleiding.

 • Bij voorkeur afstudeerrichting Economie, Rechten, Banking & Finance of ICT.

 • Een leergierige, ondernemende en ambitieuze werkhouding.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Wij bieden jou een afwisselende functie met de juiste begeleiding om je carrière te kickstarten.
 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.
 • Een hybride werkomgeving waarbij je gemiddeld 2 dagen thuis werkt en 3 dagen op kantoor in Alkmaar, Hilversum of Rotterdam.
 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes, activiteiten en borrels om plezier te maken buiten het werk.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen inititatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Als starter kan je bij Raetsheren heel veel leren.”

Siebe van Aalderen - Sluiter Brand

Je werkplek als starter

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als starter krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je toestemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als jong talent? Dan horen we graag van je!

Acquisitie door werving- en selectie, detachering- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.