Ontdek de ondernemer in jezelf

Werken bij Raetsheren is jezelf ontwikkelen

Je werk, een belangrijk deel van je leven. Dus zorg je dat je werk goed bij je past. En bij je leven. Dat je je kunt ontwikkelen. Je talent kunt gebruiken. Dat je kansen krijgt. Je gehoord wordt, ook als je er anders instaat als verwacht. Kortom, je zoekt een open organisatie waar je werk bij je leven past en je leven bij je werk. Want dat is werken bij Raetsheren. En dat Raetsheren een verzekeringsmakelaar is, is vast een verrassing?

”Bij Raetsheren heb je veel inspraak. Als iets niet werkt, dan kunnen we snel iets wijzigen.”

Joyce Bleijendaal - Financieel medewerker

Connect met ons!

Benieuwd wat wij doen?

Wil je weten wie wij zijn en wat we doen? Neem een kijkje op onze website!Lees meer >

Neem een kijkje op Instagram

Een plezierige werksfeer en een open bedrijfscultuur, dat tekent Raetsheren. Je werk is veelzijdig binnen een collegiaal team. Volg jij ons?


Lees meer >

Mensen maken het verschil

Bij Raetsheren vinden we het belangrijk dat we het écht ergens voor doen. Dat doen we natuurlijk samen. Bekijk hier team Raetsheren.


Lees meer >

Volg ons op Instagram

”Blijf je ontwikkelen.”

Alice Bakkum, sinds 2017 bij Raetsheren

"Bij Raetsheren zit ik echt op mijn plek. En dat komt vooral door mijn collega’s. Iedereen is hier deskundig en behulpzaam. Ik zat al in de verzekeringsbranche, maar ook als nieuwkomer voel je je hier snel thuis. Qua sfeer en in de materie. Er is altijd wel een collega die je kan helpen. Noem het saamhorigheid of behulpzaamheid, voor mij is het gewoon zoals mensen met elkaar om zouden moeten gaan. En dat vind je hier gelukkig."

Luister naar onze favoriete muziek