Acceptant Volmacht Inkomen

Solliciteer nu

Acceptant Volmacht Inkomen

Waar anderen hiaten zien, vind jij mogelijkheden. Word jij onze nieuwe top acceptant?

Fulltime / Parttime · Intermont · Alkmaar en/of Rotterdam

Bij Intermont zijn we op zoek naar een collega met een passie voor precisie en kwaliteit, vooral als het gaat om inkomensverzekeringen. Wij waarderen een professionele, klantgerichte aanpak en zoeken iemand die enthousiast wordt van het nauwkeurig beoordelen en managen van risico’s. Als jij de expertise hebt om onze klanten te begeleiden in hun verzekeringsbehoeften en jezelf ziet als een sleutelspeler in ons dynamische team, dan horen we graag van jou. Samen kunnen we onze diensten naar een hoger niveau tillen! 

Maak kennis met jouw collega's

Pascal

Marlon

Renato

Functieprofiel Acceptant Inkomen

Deze functie is voor 32-40 uur per week.

Als Acceptant Volmacht Inkomen ben je de spil in het beheer van onze portefeuille en de daarbij horende contracten, inclusief de nauwkeurige administratieve verwerking. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het zorgvuldig beoordelen en administreren van nieuwe verzekeringsaanvragen en mutatieverzoeken. Jouw precisie zorgt ervoor dat offertes en polissen foutloos worden opgemaakt, wijzigingen efficiënt worden doorgevoerd en naverrekeningen keurig worden afgehandeld. In deze rol verwachten we dat je zelfstandig en effectief communiceert met assurantieadviseurs, volmachtgevers, (arbo)dienstverleners en onze eindklanten.

Jouw werkzaamheden

Je bent klantgericht, servicebewust en doortastend. Teamwork in een kwaliteitsgerichte omgeving motiveert je. Je denkt in oplossingen en bent sterk in relatiebeheer.

Jouw werkzaamheden als Acceptant Inkomen zijn:

 • Beoordelen en verwerken van nieuwe verzekeringsaanvragen en mutaties, inclusief ziekteverzuim, WGA ERD, WIA en collectieve ongevallen.
 • Contactonderhoud met assurantieadviseurs en volmachtgevers.
 • Correspondentie voeren en bestaande portefeuille beheren.
 • Coördineren en toepassen van werkprocessen en activiteiten.
 • Offertes en maatwerkaanbiedingen verzorgen, met verbetervoorstellen.
 • Premies en voorwaarden vaststellen conform richtlijnen.
 • Accorderen vanpolissen en mutaties tot bepaalde limieten.
 • Jaarlijkse experience rating (prolongatie) en naverrekening verwerken.

Wat verwachten wij van je?

 • Afgeronde opleiding op mbo / hbo niveau.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Kennis van applicaties zoals Anva en Xpert Suite is een pré.

 • In het bezit van Wft basis en Wft inkomen of bereid om deze te behalen op onze kosten.

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLDoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

"Bij Intermont vind ik plezier in de voortdurende nieuwe uitdagingen die me aanzetten tot groei en kansen."

Linda Wit - Acceptant

Je werkplek als Acceptant

Zoek je een uitdagende functie binnen de verzekeringssector? Kom dan ons team versterken! Intermont is het volmachtbedrijf behorende tot Raetsheren van Orden Groep, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure. Wij zijn op zoek naar toegewijde professionals zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. In de rol van Acceptant bij Intermont, zul je je vaardigheden in het beoordelen van risico's, analyseren van verzekeringsaanvragen en onderhandelen met verzekeraars kunnen benutten en verder ontwikkelen. Je komt terecht in een teamgerichte omgeving waar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling voorop staan. Wij onderscheiden ons als volmachtkantoor doordat wij duidelijke keuzes maken voor klantsegmenten, zowel binnen het publieke domein als de zakelijke markt.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Underwriter / Acceptant bij Intermont en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de Underwriter Inkomen die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Marlon Molster (Underwriting Director EB) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151.

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.