Acceptant Volmacht Wagenparken

Solliciteer nu

Acceptant Volmacht Wagenparken

Draai mee in de motor van ons succes als acceptant volmacht wagenparken bij Intermont!

Fulltime / Parttime · Intermont · Rotterdam

Intermont is op zoek naar een nieuwe collega die zich helemaal thuis voelt in de wereld van wagenparkverzekeringen. We zoeken iemand die een klantgerichte instelling heeft en enthousiast wordt van het zorgvuldig analyseren en beheren van risico's. Beschik jij over de expertise om onze klanten deskundig te adviseren in hun verzekeringen voor wagenparken? Zie jij jezelf als een onmisbare schakel in ons team, klaar om samen onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen? Dan nodigen we je uit om te reageren. Sluit je aan bij ons en laten we samen successen behalen!

Jeroen

Linda

Rob

Functieprofiel Acceptant Volmacht Wagenparken

Deze functie is voor 32-40 uur per week.

Als Acceptant Volmacht Wagenpark / Fleet beoordeel je zelfstandig verzekeringsaanvragen van onze zakelijke relaties. Bij de beoordeling van de risico's combineer je je gevoel voor commercie met de zorg voor een goed rendement. Verder bewaak je actief je bestaande portefeuille en heb je je volmacht administratie prima op orde. Je analyseert en beoordeelt risico's voor ons volmacht bedrijf. Dit doe je aan de hand van de hiervoor gestelde richtlijnen. Dankzij jouw lef durf je binnen deze kaders creatief te zijn. Voor jou staat het belang van onze relaties voorop.

Jouw werkzaamheden

Je bent klantgericht, dienstverlenend en doortastend. Je vindt het leuk om samen te werken in een team waarin kwaliteit van werken hoog in het vaandel staat. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent goed in het onderhouden van contacten.

Jouw werkzaamheden als Acceptant Volmacht Wagenparken zijn:

 • Je accepteert en verstrekt maatwerkoplossingen voor (groot)zakelijke relaties. Europese aanbestedingen maken hier onderdeel vanuit.

 • Je stelt premies en voorwaarden vast volgens de richtlijnen van de volmachtgever.

 • Je beoordeelt, continueert en verricht mutaties op bestaande verzekeringen, conform het geldende beleid en de acceptatierichtlijnen.

 • Je ontwikkelt en onderhoudt relaties met makelaars met focus op winstgevende groei en optimalisering van de portefeuille.

 • Je bent medeverantwoordelijk voor de resultaten van de Motorportefeuille.

 • Daarnaast lever je een bijdrage om de interne bedrijfsprocessen van Intermont verder te optimaliseren door bijvoorbeeld deel te nemen aan projecten.

 • Je denkt mee over nieuwe productlines en eventuele verbeteringen aan de bestaande productlines.

Wat verwachten wij van je?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau.

 • 2 tot 7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

 • Wft-schade vakdiploma’s.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Ervaring met Powerpoint, Excel en Word.

 • Kennis van ANVA, een volmacht administratiesysteem, is een pré.

 • Enthousiasme, flexibiliteit en servicegerichtheid.

 • Bereidheid om aanvullende opleidingen te volgen die voor de functie van belang zijn.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij onderscheiden ons als volmacht kantoor doordat wij duidelijke keuzes maken voor klantsegmenten. Wij bieden jou een afwisselende functie met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. Wij vinden ontwikkeling belangrijk, nemen jouw ambities serieus en denken actief met je mee over jouw toekomst binnen onze organisatie. Bij ons is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met gedreven collega’s. 

Intermont kent een 40-urige werkweek en biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Voor ons is een goede werk-privé balans belangrijk, daarom bieden we je o.a. minimaal 27 vakantiedagen. Verder bieden wij een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrije pensioenregeling, winstdeling (afhankelijk van bedrijfsresultaten en functioneren) en een reiskostenvergoeding. Wij begrijpen dat plezier maken buiten het werk om óók belangrijk is! Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar de leukste personeelsfeesten en vrijdagmiddagborrels.

"Bij Intermont vind ik plezier in de voortdurende nieuwe uitdagingen die me aanzetten tot groei en kansen."

Linda Wit - Acceptant

Je werkplek als Acceptant Wagenparken

Zoek je een uitdagende functie binnen de verzekeringssector? Kom dan ons team versterken! Intermont is het volmacht bedrijf behorende tot Raetsheren van Orden Groep, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure. Wij zijn op zoek naar toegewijde professionals zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. In de rol van Acceptant bij Intermont, zul je je vaardigheden in het beoordelen van risico's, analyseren van verzekeringsaanvragen en onderhandelen met verzekeraars kunnen benutten en verder ontwikkelen. Je komt terecht in een teamgerichte omgeving waar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling voorop staan. Wij onderscheiden ons als volmacht kantoor doordat wij duidelijke keuzes maken voor klantsegmenten, zowel binnen het publieke domein als de zakelijke markt.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Underwriter / Acceptant bij Intermont en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de Underwriter die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Rob van den Akker (Underwriting Director Fleet) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.