Intern Accountmanager

Solliciteer nu

Intern Accountmanager

Zet jij de puntjes op de i in klanttevredenheid? Word onze gedreven Intern Accountmanager en maak het verschil!

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Nederland

Hé commerciële topper! Ben je altijd op zoek naar manieren om zakelijke relaties beter van dienst te zijn? En merk je elk detail op? Bij Raetsheren zoeken we iemand zoals jij! Versterk ons team in Alkmaar of Rotterdam en werk hand in hand met onze accountmanagers buitendienst voor optimale resultaten. 

Maak kennis met jouw collega's

Angela

Kitty

Saskia

Profiel Intern Accountmanager

Deze functie is voor 32-40 uur per week.

Als Intern Accountmanager bij Raetsheren, ben jij het kloppende hart achter onze grootzakelijke klantrelaties en de onmisbare steunpilaar in het complexe landschap van verzekeringsvraagstukken. Met een ongeëvenaarde toewijding sta jij altijd klaar om zelfs de meest uitdagende vragen te beantwoorden.

Je vervult een sleutelrol door bruggen te bouwen tussen klanten en de Accountmanager buitendienst, waarbij je wensen en behoeften vakkundig vertaalt naar concrete acties. In jou vinden klantrelaties een betrouwbare en proactieve partner die hen begeleidt doorheen het verzekeringslandschap. Daarnaast lever je een waardevolle bijdrage aan de optimalisatie van onze interne processen en dienstverlening. We zoeken iemand die niet alleen beschikt over commercieel inzicht, maar ook over een onberispelijke servicegerichtheid. Affiniteit met de verzekeringswereld is vanzelfsprekend.

Taken als Intern Accountmanager

Je belangrijkste werkzaamheden als Intern Accountmanager:

 • Proactief benaderen van relaties (telefonisch, online en mail).

 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor relaties en de accountmanager buitendienst.

 • Vertalen van gespreksverslagen naar concrete acties en zorgen voor de nodige follow-up.

 • Het vastleggen van uitgevoerde acties in verschillende systemen.

 • Het uitvoeren van CDD checks.

Wat verwachten wij van je?

 • Afgeronde opleiding op mbo / hbo niveau.

 • Je bent in het bezit van Wft-diploma's.

 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

 • Ervaring met internationale klanten is een pré.

 • Je beschikt over een dienstverlenende instelling.

 • Je toont eigenaarschap en bent resultaatgericht.

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLDoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Raetsheren is een mensgerichte organisatie met een betrouwbaar karakter.”

Yoran Beltman - Marketing & Communicatie medewerker

Werkplek Intern Accountmanager

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Intern Accountmanager krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Intern Accountmanager bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Is dit de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Aarzel dan niet en grijp deze kans om te solliciteren. We horen het graag als je interesse hebt of vragen over de rol van Intern Accountmanager. Voor alle details over de functie kun je terecht bij Mario Hooglugt (Chief Commercial Officer) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151.

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.