Client Coördinator

Solliciteer nu

Client Coördinator

Is klantgerichtheid jouw tweede natuur? Kom werken op onze commerciële afdeling!

Fulltime/Parttime · Raetsheren · NL

Hé commerciële accountbeheerder / cliënt coördinator! Ben je altijd op zoek naar manieren om zakelijke relaties beter van dienst te zijn? En merk je elk detail op? Bij Raetsheren zoeken we iemand zoals jij! Versterk ons team in Alkmaar of Rotterdam en werk hand in hand met onze accountmanagers voor optimale resultaten. 

Angela

Rutger

Saskia

Functieprofiel Accountbeheerder

Deze functie is voor 32-40 uur per week.

Als Accountbeheerder speel je een cruciale rol in het beheer en de groei van onze grootzakelijke klantrelaties. Samen met de Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het proactief adviseren en ondersteunen van deze klantengroep op het gebied van verzekeringsvraagstukken. Hierbij sta jij als aanspreekpunt klaar om elke vraag te beantwoorden, zowel telefonisch als per mail.

Jouw werkzaamheden

Als Accountbeheerder bij Raetsheren, ben je niet zomaar een beheerder. Je bent het kloppend hart achter onze grootzakelijke klantrelaties en de steunpilaar in het landschap van verzekeringsvraagstukken. Jij bent de persoon die altijd klaarstaat om de meest complexe vragen te beantwoorden.

Je bouwt bruggen tussen klanten en de Accountmanager, waardoor wensen en behoeften naadloos vertaald worden naar concrete acties. In jou vinden relaties een toegewijde en ondernemende partner. Bovendien draag je bij aan de optimalisatie van onze interne processen en dienstverlening. We zoeken iemand die zowel commercieel inzicht heeft als een onberispelijke servicegerichtheid. Affiniteit met de verzekeringswereld is vanzelfsprekend.

Je belangrijkste taken zullen zijn:

 • Proactief benaderen van relaties (telefonisch, online en mail).

 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor relaties en de accountmanager.

 • Vertalen van gespreksverslagen naar concrete acties en zorgen voor de nodige follow-up.

 • Het vastleggen van uitgevoerde acties in verschillende systemen.

 • Het uitvoeren van CDD checks.

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Je bent in het bezit van Wft-diploma's.

 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

 • Ervaring met internationale klanten is een pré.

 • Je beschikt over een sterke commerciële instelling.

 • Je toont eigenaarschap en bent resultaatgericht.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.
 • Een hybride werkomgeving waarbij je deels thuis kan werken of op kantoor in Alkmaar of Rotterdam.
 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Raetsheren is een mensgerichte organisatie met een betrouwbaar karakter.”

Yoran Beltman - Marketing & Communicatie medewerker

Je werkplek als Accountbeheerder

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als accountbeheerder krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Accountbeheerder bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de binnendienst adviseur die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Mario Hooglugt (Chief Commercial Officer) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.