Administratief Backoffice Specialist

Solliciteer nu

Administratief Backoffice Specialist

We zoeken iemand die zowel de superkrachten van administratieve applicaties waardeert als de kunst van perfect geordende documenten.

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Alkmaar

Hey administratieve duizendpoot! Excelleer jij in administratie en vind je voldoening in geordende gegevens? Dan nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Bij Raetsheren krijgt jouw aandacht voor detail de waardering die het verdient. 

Maak kennis met jouw collega's

Alissa

Ans

Nida

Functieprofiel Administratief Backoffice Specialist

De functie is voor 32-40 uur per week.

Als administratief medewerker ben je de onmisbare schakel binnen onze organisatie. Je staat bekend om je servicegerichte instelling en nauwkeurigheid. Je hebt een ongeëvenaard oog voor detail en signaleert zelfs de kleinste afwijkingen in documenten en gegevens. Jouw uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden zorgen voor een heldere en efficiënte communicatie met zowel collega's als externe relaties.

Je benadert je taken met enthousiasme en leergierigheid. Proactief zoeken naar verbeterpunten en jezelf blijven ontwikkelen is voor jou vanzelfsprekend. Ondanks eventuele tegenslagen laat je je niet uit het veld slaan en blijf je gefocust op het eindresultaat. Je vermogen om prioriteiten te stellen en overzicht te houden is essentieel binnen deze rol.

Jouw werkzaamheden

Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende administratieve werkzaamheden voor onze afdeling Bedrijven. De werkzaamheden die bij deze functie horen zijn onder andere:

 • Verwerken van nieuwe en gewijzigde verzekeringen.

 • Invoeren en (digitaal) versturen van correcte polisgegevens en bijbehorende nota's in onze systemen.

 • Afhandelen van standaard mutaties, eventueel in overleg.

 • Financieel verwerken van naverrekeningen. Hierbij controleer je polissen en nota's op juistheid en volledigheid.

 • Prolongatie van verzekeringen afhandelen/verwerken.

 • Correspondentie met verzekeraars en relaties onderhouden.

 • Beantwoorden van (telefonische) vragen over administratie.

 • Ontwikkeling van administratie binnen de ANVA-applicatie.


Wat verwachten wij van je?

 • Afgeronde opleiding op mbo / hbo niveau.

 • Relevante ervaring in de verzekeringsbranche is een pré.

 • In het bezit van Wft diploma(s) of bereid deze te behalen.

 • Kennis van Microsoft Office (must) en Anva (pré).

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • Een hybride werkomgeving waarbij je gemiddeld 2 dagen thuis werkt en 3 dagen op kantoor in Alkmaar.

 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.

 • Ruimte voor eigen initiatief en diverse opleidingsmogelijkheden, waarbij we actief meedenken over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Raetsheren groeit en dat komt ook door de sfeer en vrijheid binnen het bedrijf.”

Alissa Vonk - Administratief medewerker

Je werkplek als Administratief Financieel Medewerker

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als administratief financieel medewerker krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Administratief Financieel Medewerker bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de administratieve topper die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Paul van der Linden (Chief Broking Officer) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151.

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.