Desk Accountmanager Public

Solliciteer nu

Desk Accountmanager Public

Verbind publieke belangen vanuit je bureau!

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Alkmaar of Rotterdam

Ben jij een geboren verbinder met een passie voor het publieke domein? Vind jij het leuk om vanuit je bureau relaties te onderhouden en uit te bouwen? Heb jij een neus voor het signaleren van kansen en ben je servicegericht? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou als Desk Accountmanager Public!

Maak kennis met jouw collega's

Angela
Dennis
Wim

Functieprofiel Desk Accountmanager Public:

De functie is voor 32-40 uur per week.

In de functie van Desk Accountmanager achterhaal je de situatie van de klanten en breng je deze in kaart door middel van een (telefonisch) gesprek. In de communicatie met de klant weet jij met enthousiasme uit te leggen waar Raetsheren voor staat en wat onze meerwaarde is. Je behandelt vragen, inventariseert wensen, denkt mee en geeft advies over zakelijke schadeverzekeringen. Je beschikt hierdoor ook over een commerciële mindset. Je bent de verbindende factor en doet er alles aan om te zorgen voor een tevreden klant. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het inplannen van afspraken, het voeren van advies- en onderhoudsgesprekken, het vastleggen middels bezoekverslag en het uitzetten en monitoren van (commerciële) acties. In deze functie heb je veel afwisseling qua werkzaamheden en help je actief mee met het uitbouwen van de Business Unit Public.

Jouw taken als Desk Accountmanager Public

Je belangrijkste taken als Desk Accountmanager Public zijn:

 • Proactief afspraken maken voor een adviesgesprek.

 • Voeren van een telefonisch of online adviesgesprek.

 • Proactief signaleren en oppakken van (groei)kansen.

 • Klantgesprekken voorbereiden en vastleggen, ook qua ontwikkelingen e.d.

 • Nadruk in gesprekken op zorgplicht bestaande verzekeringen.

 • Signaleren van kansen (eventueel doorverwijzen naar een Accountmanager).

Wat verwachten wij van je

 • Hbo werk- en denkniveau.

 • In het bezit van Wft-diploma’s of bereid dit te behalen.

 • Relevante werkervaring in een soortgelijke commerciële functie.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan komen wij graag met jou in contact.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLdoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Ik haal veel plezier uit mijn werk, omdat Raetsheren mij de mogelijkheid geeft om iedere dag met relaties te sparren over risico’s en verzekeringsoplossingen.”

Dennis Sier – Accountmanager

Je werkplek als Desk Accountmanager Public

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Desk Accountmanager Public krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Desk Accountmanager Public bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Enthousiast geworden?

Is dit de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Aarzel dan niet en grijp deze kans om te solliciteren. We horen het graag als je interesse hebt of vragen over de rol van Desk Accountmanager Public. Voor alle details over de functie kun je terecht bij Wim Mulder (Commercieel Directeur Public) en voor al je andere vragen staat Thijs Engels (HR) voor je klaar. Wij zijn beiden bereikbaar via 072-5414151. Laten we samen kijken hoe jij ons team kunt versterken!

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.