Functioneel Beheerder

Solliciteer nu

Functioneel Beheerder

Onze ideale Functioneel Beheerder laat onze IT-systemen functioneren als nooit tevoren.

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Alkmaar

Ben jij een gedreven en enthousiaste professional met een passie voor IT-systemen en procesoptimalisatie? Heb je ervaring in applicatiebeheer en het ondersteunen van gebruikers? Wil je graag bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen en het implementeren van software-oplossingen? Dan hebben we de perfecte uitdaging voor jou.

Maak kennis met jouw collega's

Ilse

Said

Jouw nieuwe IT-functie

De functie is voor 32-40 uur per week.

Als Functioneel Beheerder speel je een cruciale rol in het beheren en optimaliseren van onze bedrijfsapplicaties, zoals Finly of Xpert Suite. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders, waaronder gebruikers, IT-teams en leveranciers, om ervoor te zorgen dat onze systemen perfect functioneren en naadloos aansluiten op de behoeften van onze organisatie. Je optimaliseert bestaande processen en richt nieuwe processen op een juiste wijze in. Je begrijpt als geen ander de uitdagingen op zowel technisch als functioneel gebied. Bij Raetsheren krijg je veel vrijheid om applicaties naar jouw inzicht te onderhouden en te verbeteren.

Je taken als Functioneel Beheerder

Jouw werkzaamheden als Functioneel Beheerder zijn:

 • Applicatiebeheer: Je bent verantwoordelijk voor het beheren van verschillende bedrijfsapplicaties. Je zorgt dat ze up-to-date zijn en soepel blijven werken, en je lost eventuele problemen effectief op.

 • Gebruikerssupport: Jij bent het aanspreekpunt van gebruikers bij vragen, problemen of verzoeken. Je bent geduldig en communicatief. Bovendien onderhoudt je contacten met de gebruikers én leveranciers.

 • Incidentbeheer: Bij storingen zorg je voor een snelle en doeltreffende afhandeling, waarbij je de impact op de gebruikers minimaliseert.

 • Gegevensbeheer: Je houdt toezicht op de integriteit en veiligheid van gegevens, en je zorgt ervoor dat gegevens correct worden opgeslagen en beheerd.

 • Software-implementatie: Je bent betrokken bij het implementeren van nieuwe software en upgrades. Je test de functionaliteiten en zorgt voor een vlekkeloze overgang naar de nieuwe omgeving.

 • Functionele specificaties: Je stelt gedetailleerde functionele specificaties op voor IT-oplossingen. Je werkt samen met ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat de software voldoet aan de behoeften van de gebruikers.

 • Procesoptimalisatie: Je bent voortdurend op zoek naar manieren om bedrijfsprocessen te verbeteren en te optimaliseren. Je denkt proactief mee over efficiëntere workflows en bent betrokken bij het identificeren van knelpunten.

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt een opleiding in IT of een vergelijkbaar vakgebied.

 • Je hebt ervaring in functioneel beheer en applicatiebeheer.

 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en bent altijd op zoek naar verbetering.

 • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden.

 • Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve mentaliteit.

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

   

  Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLdoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Raetsheren is een bedrijf waar je als young professional volop kan groeien.”

Said Boudriz - Business Architect Manager

Je nieuwe werkplek

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Functioneel Beheerder krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Functioneel Beheerder bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Is dit de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Aarzel dan niet en grijp deze kans om te solliciteren. We horen het graag als je interesse hebt of vragen over de rol van Functioneel Beheerder. Voor alle details over de functie kun je terecht bijSaid Boudriz (Business Architect Manager) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151.

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.