Functioneel Beheerder

Solliciteer nu

Functioneel Beheerder

Onze ideale Functioneel Beheerder laat onze IT-systemen functioneren als nooit tevoren.

Fulltime/Parttime · Raetsheren · Alkmaar

Ben jij een gedreven en enthousiaste professional met een passie voor IT-systemen en procesoptimalisatie? Heb je ervaring in applicatiebeheer en het ondersteunen van gebruikers? Wil je graag bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen en het implementeren van software-oplossingen? Dan hebben we de perfecte uitdaging voor jou.

Ilse

Said

Jouw nieuwe IT-functie

De functie is voor 32-40 uur per week.

Als Functioneel Beheerder speel je een cruciale rol in het beheren en optimaliseren van onze bedrijfsapplicaties, zoals Finly of Xpert Suite. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders, waaronder gebruikers, IT-teams en leveranciers, om ervoor te zorgen dat onze systemen perfect functioneren en naadloos aansluiten op de behoeften van onze organisatie. Je optimaliseert bestaande processen en richt nieuwe processen op een juiste wijze in. Je begrijpt als geen ander de uitdagingen op zowel technisch als functioneel gebied. Bij Raetsheren krijg je veel vrijheid om applicaties naar jouw inzicht te onderhouden en te verbeteren.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden als Functioneel Beheerder zijn:

 • Applicatiebeheer: Je bent verantwoordelijk voor het beheren van verschillende bedrijfsapplicaties. Je zorgt dat ze up-to-date zijn en soepel blijven werken, en je lost eventuele problemen effectief op.

 • Gebruikerssupport: Jij bent het aanspreekpunt van gebruikers bij vragen, problemen of verzoeken. Je bent geduldig en communicatief. Bovendien onderhoudt je contacten met de gebruikers én leveranciers.

 • Incidentbeheer: Bij storingen zorg je voor een snelle en doeltreffende afhandeling, waarbij je de impact op de gebruikers minimaliseert.

 • Gegevensbeheer: Je houdt toezicht op de integriteit en veiligheid van gegevens, en je zorgt ervoor dat gegevens correct worden opgeslagen en beheerd.

 • Software-implementatie: Je bent betrokken bij het implementeren van nieuwe software en upgrades. Je test de functionaliteiten en zorgt voor een vlekkeloze overgang naar de nieuwe omgeving.

 • Functionele specificaties: Je stelt gedetailleerde functionele specificaties op voor IT-oplossingen. Je werkt samen met ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat de software voldoet aan de behoeften van de gebruikers.

 • Procesoptimalisatie: Je bent voortdurend op zoek naar manieren om bedrijfsprocessen te verbeteren en te optimaliseren. Je denkt proactief mee over efficiëntere workflows en bent betrokken bij het identificeren van knelpunten.


Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt een opleiding in IT of een vergelijkbaar vakgebied.

 • Je hebt ervaring in functioneel beheer en applicatiebeheer.

 • Je hebt sterke analytische vaardigheden en bent altijd op zoek naar verbetering.

 • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden.

 • Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve mentaliteit.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.
 • Een hybride werkomgeving.
 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Raetsheren is een bedrijf waar je als young professional volop kan groeien.”

Said Boudriz - Business Architect Manager

Je werkplek als Functioneel Beheerder

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Functioneel Beheerder krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Administratief Financieel Medewerker bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de Functioneel Beheerder die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Said Boudriz (Business Architect Manager) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.