ICT Support Specialist

Solliciteer nu

ICT Support Specialist

Kijk jij naar ICT zoals Sherlock naar mysteries kijkt? Kom werken op onze IT-afdeling!

Fulltime/Parttime · Raetsheren · Alkmaar

Hey ICT-topper die weet dat bugs niet alleen ongewenste insecten zijn! Heb je een passie voor technische ondersteuning en zoek je een omgeving waarin ‘cache legen’ niet het hoogtepunt van de dag is? Als je zin hebt om met jouw technische superkrachten het verschil te maken, kom dan werken bij Raetsheren!

Sanne

Thomas

Wim

Jouw nieuwe ICT-functie

De functie is voor 32-40 uur per week.

Als ICT Support Medewerker ben jij de brug tussen onze verschillende afdelingen en ons ICT-team. Je speelt een cruciale rol in het aanpakken van technische problemen, het uitvoeren van systeembeheer en het helpen optimaliseren van onze deels zelf ontwikkelde applicaties. Je bent een klantenserviceheld, altijd klaar om je collega's te helpen en het ITIL-gecertificeerde gezicht van onze IT-afdeling.

Jouw werkzaamheden

Als ICT Support Medewerker bij Raetsheren, ben je niet zomaar een medewerker. Je bent het kompas in de storm van technische problemen, het aanspreekpunt voor collega’s die met vragen worstelen en – laten we eerlijk zijn – de persoon die we bellen wanneer we onze wachtwoorden zijn vergeten. 

Je onderhoudt contact met werkafdelingen en brengt wensen en problemen in kaart die uit onze deels zelf ontwikkelde applicaties naar voren komen. Jij bent immers een plezierige en ondernemende teamplayer. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van systeembeheer. Wij zoeken iemand die zowel analytisch als servicegericht is. Daarnaast is affiniteit met techniek en computers vanzelfsprekend.

Je belangrijkste taken zullen zijn:

 • Eerstelijns ondersteuning en aanspreekpunt voor collega's.

 • Contact tussen de werkafdelingen en het ICT-team.

 • Wensen en problemen in kaart brengen die op verschillende afdelingen naar voren komen.

 • Meekijken op verschillende afdelingen, processen inventariseren en met het team werken aan optimalisatie.

 • Testen van nieuwe releases.

 • Schrijven van werkinstructies, handleidingen en bijhouden van de knowledge base.

Wat verwachten wij van je?

 • Je hebt een opleiding op het gebied van ICT gevolgd.

 • Je hebt enige ervaring in een vergelijkbare functie.

 • Windows en Office 365 kennen geen geheimen voor jou.

 • Ervaring in de verzekeringsbranche is een pré, geen must.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.
 • Een hybride werkomgeving waarbij je gemiddeld 2 dagen thuis en 3 dagen op kantoor in Alkmaar werkt.
 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.
 • Ruimte voor eigen initiatief en diverse opleidingsmogelijkheden, waarbij we actief meedenken over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Raetsheren is een plek waar je als (young) professional volop kan groeien.”

Thomas de Jong - ICT Medewerker

Je werkplek als ICT Medewerker

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als ICT Support Medewerker krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature ICT Support Medewerker bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de ICT specialist die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Wim van der Laan (Manager ICT) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.