Schadebehandelaar Multibranche

Solliciteer nu

 Schadebehandelaar Multibranche

Bij ons is elke dag als een detective verhaal. Kom claims ontrafelen met zorg en oog voor detail. Betreed de interessante wereld van verzekeringen. 

Fulltime/Parttime · Your Benefits · Eindhoven

Kan je goed luisteren en je verplaatsen in een ander en haal jij voldoening uit tevreden klanten en zet je graag net dat stapje extra? Deze vacature is perfect voor jou als je aan het begin van je carrière staat of al een basis hebt gelegd in de (multibranche) schadebehandeling en nu klaar bent voor de volgende stap!

Functieprofiel Schadebehandelaar

De functie is voor 24-40 uur per week.

Je bent een enthousiast en gemotiveerd persoon met een empathische insteek, maar je kunt ook daadkrachtig optreden wanneer dat nodig is. Je werkt accuraat en zelfstandig, maar je begrijpt ook het belang van samenwerken binnen een team. Je beschikt over het vermogen om verzekeringstechnisch inzicht te vertalen naar relatiegerichte schadebehandeling. Bovendien ben je in staat om verschillende partijen met uiteenlopende belangen bij elkaar te brengen.

Een greep uit jouw werkzaamheden zijn: 

 • Beoordelen van de schademeldingen op schuldvraag en dekking. Je behandelt in deze functie zowel materiële als immateriële schades.
 • Telefonisch en schriftelijk contact onderhouden met betrokken partijen zoals de verzekerden, verzekeraars, tegenpartijen en expertisebureaus.
 • Opbouwen van een digitaal schadedossier.

Wat verwachten we van jou?

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding.

 • In het bezit van Wft Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk of bereid om deze (op korte termijn) te behalen.

 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid van de Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • Een hybride werkomgeving waarbij je vanuit huis en ons kantoor in Eindhoven werkt.

 • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Bij Your Benefits werk je in een heel fijn, hecht team samen.”

Victor Kuijstermans - Director

Werkplek Schadebehandelaar 

Your Benefits (Eindhoven) is onderdeel van de Raetsheren van Orden Groep. Raetsheren is één van de top assurantiemakelaars in Nederland. Wij leggen de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als schadebehandelaar krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Your Benefits in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Schadebehandelaar Multibranche bij Your Benefits en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de schadebehandelaar die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Victor Kuijstermans (Director Your Benefits) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151.

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.