Polisadministratie Volmacht

Solliciteer nu

Polisadministratie Volmacht

We denken actief met je mee over jouw toekomst binnen onze organisatie. Kom werken bij Intermont.

Fulltime / Parttime · Intermont · Alkmaar

Ben jij een administratieve duizendpoot met een scherp oog voor detail? Heb je ervaring in de verzekeringsbranche en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zoeken een enthousiaste collega voor de functie van Polisadministratie Volmacht.

Maak kennis met jouw collega's

Lennart
Pascal
Sharon

Functieprofiel Polisadministratie Volmacht

De functie is voor 32-40 uur per week.

Als medewerker Polisadministratie ben je klantgericht, dienstverlenend en doortastend. Je vindt het leuk om samen te werken in een team waarin kwaliteit van werken hoog in het vaandel staat. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent goed in administratieve werkzaamheden.

Jouw taken als Polisadministratie Volmacht

Jouw werkzaamheden als medewerker Polisadministratie zijn:

 • Het opmaken en muteren van motorrijtuigen, brand, aansprakelijkheid en overige varia polissen.

 • Het aanmaken van de financiële boekingen.

 • Het signaleren van knelpunten en deze afstemmen met de betreffende underwriters.

Wat verwachten wij van je

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.

 • Ervaring met de administratie bij een volmacht of verzekeraar is een sterke pre.

 • In het bezit van Wft-diploma’s of bereid deze te behalen.

 • Ervaring met ANVA is een pre.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Enthousiasme, flexibiliteit en servicegerichtheid.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij vinden vitaliteit van onze medewerkers belangrijk.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden en er is ruimte voor eigen initiatief.

Bij Intermont, onderdeel van Raetsheren, hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLdoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Bij ons is plezier buiten het werk om óók belangrijk. Er zijn regelmatig borrels, feesten en activiteiten.”

Guido van Ravenzwaaij - Underwriter

Je werkplek als Polisadministratie Volmacht

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Intermont vertegenwoordigt een flink aantal gerenommeerde risicodragers en opereert daarbij als een volledig financieel zelfstandige en onafhankelijke entiteit binnen de Raetsheren van Orden Groep (onderdeel van Acrisure). Intermont Assuradeuren heeft volmachten op het terrein van schade- en inkomensverzekeringen. Met een premievolume van meer dan € 110 miljoen behoort Intermont tot de top tien van Nederlandse assuradeurenbedrijven. Als medewerker Polisadministratie krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Intermont in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature medewerker Polisadministratie Volmacht bij Intermont en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Enthousiast geworden?

Is dit de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Aarzel dan niet en grijp deze kans om te solliciteren. We horen het graag als je interesse hebt of vragen over de rol van medewerker Polisadministratie. Voor alle details over de functie kun je terecht bij Mirjam Heijne (Coördinator Backoffice) en voor al je andere vragen staat Thijs Engels (HR) voor je klaar. Wij zijn beiden bereikbaar via 072-5414151. Laten we samen kijken hoe jij ons team kunt versterken!

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.