Schadebehandelaar Aansprakelijkheid

Solliciteer nu

Schadebehandelaar Aansprakelijkheid

Schadeclaims op het gebied van aansprakelijkheid vereisen zorgvuldigheid en efficiëntie. Ben jij de Schadebehandelaar die deze claims vakkundig en snel afhandelt?

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Alkmaar en/of Rotterdam


Zoek je een rol waar je jouw juridische scherpzinnigheid en empathie voor klanten volop kan benutten? Dan hebben we een match! Wij zoeken iemand die niet alleen luistert, maar ook antennes heeft: iemand die hoort wat onuitgesproken blijft. Klaar om de extra mile te gaan voor onze relaties en om je tanden te zetten in complexe uitdagingen? Versterk ons team als Schadebehandelaar Aansprakelijkheid. 

Bas

Jamy

Maaike

Functieprofiel Schadebehandelaar:

De functie is voor 32-40 uur per week.

In je rol als schadebehandelaar aansprakelijkheid bij Raetsheren ben je verantwoordelijk voor het behandelen van aansprakelijkheidsclaims. Dit doe je zowel schriftelijk als telefonisch. Klanten hebben vaak iets vervelends meegemaakt en vragen jou om hulp. Je gaat de schade beoordelen en managet de verwachtingen van de klant. Je hebt niet alleen contact met de verzekerde, maar ook met de verzekeraar, tegenpartij en expertisebureaus.

Jouw werkzaamheden

Werken als schadebehandelaar betekent dat je de hele dag in contact staat met mensen en hun emoties. Gelukkig laat je je niet uit het veld slaan en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. In deze functie doe je je best om vervelende situaties op te lossen en te verzachten. Je bent dan ook behulpzaam en kan goed luisteren. Daarnaast ben je altijd duidelijk over wat de klant kan verwachten. Het is belangrijk dat je servicegericht bent en nauwkeurig werkt. Je signaleert de kleinste afwijkingen en bijzonderheden met jouw oplettendheid.

Wat verwachten wij van je

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Minimaal 3 jaar ervaring als schadebehandelaar.

  • In het bezit van Wft Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk of bereid deze te behalen.

  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse en Engelse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

Raetsheren behoort tot de top van assurantiemakelaars in Nederland en is partner in het Acrisure netwerk, een snelgroeiend toonaangevend netwerk van wereldwijd acterende makelaars. Werken bij Raetsheren is werken in een mensgerichte en ondernemende organisatie met circa 225 collega’s.

  • Wij bieden jou een afwisselende functie met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid.
  • Wij vinden ontwikkeling belangrijk, nemen jouw ambities serieus en denken actief met je mee over jouw toekomst binnen onze organisatie. Bij ons is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden.
  • Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met gedreven collega’s.
  • Raetsheren kent een 40-urige werkweek en biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Voor ons is een goede werk-privé balans belangrijk, daarom bieden we je o.a. minimaal 27 vakantiedagen en werk je deels vanuit huis en een van onze kantoren (Alkmaar of Rotterdam).
  • Verder bieden wij een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrije pensioenregeling, winstdeling (afhankelijk van bedrijfsresultaten en functioneren), reiskosten en/of een thuiswerk(plek)vergoeding.
  • Wij begrijpen dat plezier maken buiten het werk om óók belangrijk is! Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar de leukste personeelsfeesten en vrijdagmiddagborrels voor onze Raetsheren- en dames!

”Bij Raetsheren hebben we de keuze om thuis te werken of naar kantoor te komen.”

Leonie Dam - Schadebehandelaar Aansprakelijkheid

Even kennismaken?

Raetsheren is een assurantiemakelaar. We zijn een van de grotere in Nederland en maken onderdeel uit van het internationale Acrisure netwerk. Raetsheren biedt perfect passende verzekeringsoplossingen. Daarnaast helpen we onze relaties bij het managen van risico’s. We vinden het belangrijk om een goede band op te bouwen en te behouden. Met onze relaties, met verzekeraars én onze medewerkers. We bieden je dan ook een uitstekend salaris en aantrekkelijke, secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vinden wij ontwikkeling belangrijk: we nemen jouw ambities serieus en denken actief met je mee over jouw toekomst binnen onze organisatie.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je toestemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de schadebehandelaar die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Bas van Nispen (Director Claims) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.