Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Solliciteer nu

Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Ben jij een enthousiaste schadebehandelaar met een passie voor motorrijtuigen? Bij Intermont zoeken we een collega die zich graag inleeft in de situatie van onze klanten.

Fulltime / Parttime · Intermont

Als je een juridische achtergrond hebt of affiniteit met het vakgebied, dan is deze vacature als schadebehandelaar Motorrijtuigen bij Intermont jou op het lijf geschreven. Wij zoeken iemand die zich goed kan inleven in de situatie van onze klanten en enige ervaring heeft op het gebied van schadebehandeling. Als schadebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van schadeclaims en zorg je ervoor dat onze klanten de best mogelijke service krijgen. Het is een afwisselende en uitdagende baan waarin je dagelijks bezig bent met het helpen van mensen. Klinkt dit als iets wat jij leuk vindt om te doen? Aarzel dan niet en solliciteer snel!

Maak kennis met jouw collega's

Ethan
Francijn
Sander

Functieprofiel Schadebehandelaar Motorrijtuigen:

De functie is voor 32-40 uur per week.

Om succesvol te zijn in de functie van Schadebehandelaar Motorrijtuigen heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling. De hele dag sta je in contact met mensen en hun emoties, want jij bent het aanspreekpunt voor klanten. Adviseren kan jij dus als geen ander! Je kunt goed luisteren en weet vervelende situaties op een professionele manier op te lossen. Werken als schadebehandelaar betekent dat je schademeldingen beoordeelt op dekking, schuldvraag en juistheid. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en oplettend bent, zodat je de kleinste afwijkingen en bijzonderheden kunt signaleren.

Jouw taken als Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Je belangrijkste werkzaamheden zijn:

Als schadebehandelaar Motorrijtuigen bij Intermont ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van Motorrijtuigenschades. Jij beoordeelt de autoschade claims en managet de verwachtingen van de klant. Je hebt niet alleen contact met de verzekerde, maar ook met de verzekeraar, tegenpartij en expertisebureaus. Dit contact onderhoudt je zowel schriftelijk als telefonisch. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een mbo-opleiding afgerond of hbo-denkniveau.

  • Relevante ervaring in aan Motorrijtuigen gerelateerde schadeafhandeling.

  • Je hebt de juiste branche-diploma’s (Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk) of bent bereid deze te behalen.

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

  • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

  • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

  • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij vinden vitaliteit van onze medewerkers belangrijk.

  • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

  • Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden en er is ruimte voor eigen initiatief.

Bij Intermont, onderdeel van Raetsheren, hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLdoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Bij ons is plezier buiten het werk om óók belangrijk. Er zijn regelmatig borrels, feesten en activiteiten.”

Guido van Ravenzwaaij - Underwriter

Je werkplek als Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Intermont vertegenwoordigt een flink aantal gerenommeerde risicodragers en opereert daarbij als een volledig financieel zelfstandige en onafhankelijke entiteit binnen de Raetsheren van Orden Groep (onderdeel van Acrisure). Intermont Assuradeuren heeft volmachten op het terrein van schade- en inkomensverzekeringen. Met een premievolume van meer dan € 110 miljoen behoort Intermont tot de top tien van Nederlandse assuradeurenbedrijven. Als Schadebehandelaar Motorrijtuigen krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Intermont in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Schadebehandelaar Motorrijtuigen bij Intermont en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Enthousiast geworden?

Is dit de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Aarzel dan niet en grijp deze kans om te solliciteren. We horen het graag als je interesse hebt of vragen over de rol van Schadebehandelaar Motorrijtuigen. Voor alle details over de functie kun je terecht bij Sander Mandjes (Director Claims) en voor al je andere vragen staat Thijs Engels (HR) voor je klaar. Wij zijn beiden bereikbaar via 072-5414151. Laten we samen kijken hoe jij ons team kunt versterken!

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.