Schadebehandelaar Transport

Solliciteer nu

Schadebehandelaar Transport

Schadeclaims in de transportwereld kunnen wat snelheid gebruiken. Geef jij het gas erop als onze Schadebehandelaar Transport?

Fulltime/Parttime · Raetsheren · Alkmaar

Logistiek/Transport zit vol uitdagingen en bij Raetsheren zoeken we iemand die schadegevalen op dit gebied met finesse kan aanpakken. Heb jij een juridische achtergrond of affiniteit hiermee? Dan is deze rol perfect voor jou, vooral als je je graag inleeft in de situatie van klanten. We verwelkomen je graag als onze expert in transportrisico's. 

Bas

Leonie

Paul


Functieprofiel Schadebehandelaar

De functie is voor 32-40 uur per week.

In je rol als schadebehandelaar transport bij Raetsheren ben je verantwoordelijk voor het behandelen van transportschades. Dit doe je zowel schriftelijk als telefonisch. Klanten hebben vaak iets vervelends meegemaakt en vragen jou om hulp. Je gaat de schade beoordelen en managet de verwachtingen van de klant. Je hebt niet alleen contact met de verzekerde, maar ook met de verzekeraar, tegenpartij en expertisebureaus.

Jouw werkzaamheden

Werken als schadebehandelaar betekent dat je de hele dag in contact staat met mensen en hun emoties. Gelukkig laat je je niet uit het veld slaan en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. In deze functie doe je je best om vervelende situaties op te lossen en te verzachten. Je bent dan ook behulpzaam en kan goed luisteren. Daarnaast ben je altijd duidelijk over wat de klant kan verwachten. Het is belangrijk dat je servicegericht bent en nauwkeurig werkt. Je signaleert de kleinste afwijkingen en bijzonderheden met jouw oplettendheid.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een mbo-opleiding afgerond of hbo-denkniveau.

  • Relevante ervaring met transport gerelateerde schadeafhandeling.

  • Je hebt de juiste branche-diploma’s of bent bereid deze te behalen (Wft Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk).

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.
  • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden: minimaal 27 vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
  • Bedrijfsfitness en twee keer per jaar een fitweek omdat wij waarde hechten aan de vitaliteit van onze medewerkers.
  • Bij Raetsheren werken we gemiddeld 2 dagen thuis en 3 dagen op kantoor in Alkmaar, Hilversum of Rotterdam.
  • Regelmatig personeelsfeesten, uitjes en borrels om plezier te maken buiten het werk.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen inititatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

“Raetsheren is een bedrijf met veel ondernemerschap, capaciteit en kwaliteit.”

Gerdi Hoogland - Schadebehandelaar Aansprakelijkheid

Werkplek als Schadebehandelaar

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Schadebehandelaar Transport krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vaature Schadebehandelaar Transport bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben je enthousiast geworden? Reageer via de button hieronder. We kijken ernaar uit om je te leren kennen.

Acquisitie door werving- en selectie, detachering- of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.