Junior Schadebehandelaar Transport

Solliciteer nu

Schadebehandelaar Transport

Schadeclaims in de transportwereld kunnen wat snelheid gebruiken. Geef jij het gas erop als onze Schadebehandelaar Transport?

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Alkmaar en/of Rotterdam

Logistiek en Transport zitten vol uitdagingen en bij Raetsheren zoeken we iemand die schadegevallen op dit gebied met finesse kan aanpakken. Heb jij een juridische achtergrond of affiniteit hiermee? Dan is deze rol perfect voor jou, vooral als je je graag inleeft in de situatie van klanten. We verwelkomen je graag als onze expert in transportrisico's. 

Maak kennis met jouw collega's

Bas

Leonie

Paul

Functieprofiel Schadebehandelaar

De functie is voor 32-40 uur per week.

In je rol als schadebehandelaar transport bij Raetsheren ben je verantwoordelijk voor het behandelen van transportschades. Dit doe je zowel schriftelijk als telefonisch. Klanten hebben vaak iets vervelends meegemaakt en vragen jou om hulp. Je gaat de schade beoordelen en managet de verwachtingen van de klant. Je hebt niet alleen contact met de verzekerde, maar ook met de verzekeraar, tegenpartij en expertisebureaus.

Jouw werkzaamheden

Werken als SchadebehandelaarTransport betekent dat je de hele dag in contact staat met mensen en hun emoties. Gelukkig laat je je niet uit het veld slaan en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. In deze functie doe je je best om vervelende situaties op te lossen en te verzachten. Je bent dan ook behulpzaam en kan goed luisteren. Daarnaast ben je altijd duidelijk over wat de klant kan verwachten. Het is belangrijk dat je servicegericht bent en nauwkeurig werkt. Je signaleert de kleinste afwijkingen en bijzonderheden met jouw oplettendheid.

Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde opleiding op mbo / hbo niveau.

 • Relevante ervaring met transport gerelateerde schadeafhandeling.

 • Je hebt de juiste branche-diploma’s of bent bereid deze te behalen (Wft Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk).

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

   

  Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLDoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Raetsheren is een bedrijf met veel ondernemerschap, capaciteit en kwaliteit.”

Bas van Nispen - Director Claims

Werkplek als Schadebehandelaar

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Schadebehandelaar Transport krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vaature Schadebehandelaar Transport bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de schadebehandelaar die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Bas van Nispen (Director Claims) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151.

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.