Senior Accountmanager Public

Solliciteer nu

Senior Accountmanager Public

We ontmoeten je graag als je veel ervaring hebt in de assurantiebranche en enthousiast bent over het ondernemend bijdragen aan onze missie en visie.

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Alkmaar

Stap in de rol van Senior Accountmanager en maak deel uit van ons team dat zich richt op het beheer van relaties binnen de publieke sector. Jouw expertise strekt zich uit over verschillende segmenten, waaronder Gemeenten & Publiek Domein, Onderwijs, Woningcorporaties en Zorg. Niet alleen behartig je de belangen van bestaande klanten, maar je zet ook jouw eigen unieke aanpak in om nieuwe relaties aan te trekken. Word een specialist binnen één of meerdere segmenten en breng jouw vaardigheden tot leven in een dynamische omgeving!

Maak kennis met jouw collega's

Elize

Wim

Guendalina

Functieprofiel Senior Accountmanager Public

De functie is voor 32-40 uur per week.

Jij adviseert in jouw rol als Senior Accountmanager onze (groot) zakelijke relaties op het gebied van risicomanagement en verzekeringsoplossingen. Je ontzorgt onze verzekerde en neemt regie om te komen tot een optimale- en gebalanceerde oplossing. Je creëert een win-win: jij levert het maatwerk waar Raetsheren om bekend staat en stelt hiermee de klant in staat zijn doelstellingen te realiseren. In jouw rol is juist die synergie van belang. Je levert kwaliteit op alle vlakken: je denkt mee met onze relatie, maar ook binnen de verzekeringsmarkt ken je de mogelijkheden en oplossingen die voorhanden zijn. Je begrijpt wat Raetsheren te bieden heeft en kan dit goed vertalen naar de behoefte van onze relaties. Door jouw up-to-date kennis in specifieke klantsegmenten en je relevante netwerk weet je relaties te binden en komen nieuwe leads naar je toe.

Als onderdeel van een specifiek klantsegment draag je bij aan het behalen van de segmentdoelstellingen. Dit doe je in een goede mix van het uitbouwen bij bestaande en het acquireren van nieuwe relaties. Eveneens draag je bij aan onze online en offline marketing strategie. Immers jij bent de specialist die de wensen van onze relaties perfect kan vertalen. Je brengt nauwkeurig het risicoprofiel van jouw relaties in kaart en komt met de beste oplossingen. Iedere relatie uit jouw portefeuille begeleid je volgens een gedegen accountplan. En uiteraard ben je op inhoudelijk vlak een expert op het gebied van verzekeringstechnische- en riskmanagement vraagstukken.

Jouw profiel

Wij zoeken ondernemers binnen onze onderneming. Je hanteert een hoge kwaliteitsnorm, je bent klantgericht en hebt sterke communicatieve vaardigheden. Daarmee ben je een gesprekspartner voor de directie van (middel)grote zakelijke relaties. Je hebt het in je om te adviseren vanuit jouw vakkennis en kunt overtuigend onderhandelen, presenteren en netwerken. Je hebt de ambitie om de business te ontwikkelen en daarmee de portefeuille te laten groeien. Het opstellen van heldere bezoekverslagen en (risico)analyses stel jij met gemak op.

Wat verwachten wij van je?

  • Afgeronde opleiding op hbo / wo niveau.

  • Minimaal 8 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële rol in de assurantiebranche.

  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

  • In het bezit van Wft- en relevante vakdiploma’s.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

  • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

  • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

  • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

  • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

  • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLDoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Raetsheren groeit en dat komt ook door de sfeer en vrijheid binnen het bedrijf.”

Wim Mulder - Commercieel Directeur Public

Je werkplek als Senior Accountmanager Public

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als senior accountmanager public krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Senior Accountmanager Public bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de ervaren Accountmanager die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Wim Mulder (Commercieel Directeur Public) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.