(Junior) Sluiter Aansprakelijkheid

Solliciteer nu

(Junior) Sluiter Aansprakelijkheid

Draai jij aan de knoppen van verantwoordelijkheid als onze Sluiter Aansprakelijkheid (AVB)? Laat zien dat jij de schakel bent die alles in lijn houdt.

Fulltime / Parttime · Raetsheren - Alkmaar en/of Rotterdam


Kun jij als expert aansprakelijkheidsrisico's afdekken en de weg vrijmaken in het doolhof van verzekeringen? Bij ons gezellige sluitingsteam onderhouden we nauwe banden met onze relaties en verzekeraars. Daarom zoeken we naar een gedreven onderhandelaar met ervaring in het veiligstellen van risico's op het gebied van aansprakelijkheid. Ben jij de ontbrekende schakel die we nodig hebben? Sluit je dan aan bij ons dynamische team.

Maak kennis met jouw collega's

Maarten
Roosmarijn
Robert
Ron

Functieprofiel Sluiter AVB

De functie is voor 32-40 uur per week.

In de rol van Sluiter Aansprakelijkheid adviseer jij klanten over hun aansprakelijkheidsrisico's en voorzie je hen van passende verzekeringsoplossingen. Je beheert een gevarieerde portefeuille, inclusief bedrijfs-, beroeps-, bestuurders- en cyberverzekeringen. Je richt je voornamelijk op complexe aanvragen en mutaties, waarbij maatwerk vereist is.

Als Sluiter begrijp je de risico's van onze klanten en biedt je hen helder advies over beschikbare producten, zodat ze weten dat ze goed verzekerd zijn. Intern deel je je kennis om verstandige keuzes te maken bij inkoopactiviteiten. Je staat altijd klaar om klanten te helpen, wat betekent dat je ruimte hebt om creatieve oplossingen te bedenken en te implementeren.

Jouw werkzaamheden als Sluiter

De belangrijkste taken als medewerker op onze Aansprakelijkheidsafdeling zijn:

 • Onderhouden van contacten met relaties en verzekeraars, zowel telefonisch als schriftelijk.

 • Opstellen en toelichten van voorstellen aan verzekeraars, waarbij verzekeringskennis wordt gecombineerd met praktische feiten.

 • Bijdragen aan het bereiken van optimale offertes.

 • Uitvoeren van eindcontroles op de opmaak van polissen.

Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde opleiding op mbo / hbo niveau.

 • In het bezit van Wft Basis en Wft Schade Zakelijk.

 • Ervaring op het gebied van aansprakelijkheid verzekeringen.

 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse taal.

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLDoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Als starter kan je bij Raetsheren heel veel leren.”

Siebe van Aalderen - Sluiter Brand

Je werkplek als Sluiter

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Sluiter Aansprakelijkheid krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Sluiter Aansprakelijkheid (AVB) bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Enthousiast geworden?

Is dit de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Aarzel dan niet en grijp deze kans om te solliciteren. We horen het graag als je interesse hebt of vragen over de rol van Sluiter Aansprakelijkheid. Voor alle details over de functie kun je terecht bij Ron van Gijzel (Manager Sluiting) en voor al je andere vragen staat Thijs Engels (HR) voor je klaar. Wij zijn beiden bereikbaar via 072-5414151. Laten we samen kijken hoe jij ons team kunt versterken!

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.