(Junior) Sluiter Brand

Solliciteer nu

(Junior) Sluiter Brand

Brandend verlangen naar succes? Sluit je bij aan bij ons gezellige team en maak het verschil in de brandverzekeringswereld. 

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Alkmaar en/of Rotterdam

Brandrisico's zijn complex, maar met jouw expertise zijn ze beheersbaar. Als assurantiemakelaar hebben wij nauw contact met onze relaties, maar ook met verzekeraars. We zoeken daarom een vurige onderhandelaar met ervaring in het afsluiten van brandrisico's. Ben jij degene die we zoeken? Breng dan jouw kennis naar ons dynamische Sluiting team!

Maak kennis met jouw collega's

Paul

Sebastiaan

Siebe

Functieprofiel Sluiter Brand

De functie is voor 32-40 uur per week.

In deze rol ben je niet zomaar een medewerker; je bent een commerciële en contactuele topper. Je blinkt uit in netwerken, en je passie en drive maken je tot een gedreven netwerker binnen de branche. Je benadert je dagelijkse taken met een positieve instelling, en de standaard '9 tot 5' mentaliteit is niet aan jou besteed. Dit stelt je in staat om flexibel en responsief te zijn naar klanten en relaties. Een van je sterkste kwaliteiten is het vermogen om langdurige, vertrouwde relaties op te bouwen. Door de jaren heen heb je, dankzij je deskundigheid en betrouwbaarheid, een solide vertrouwen opgebouwd bij verzekeraars. Dit maakt je niet alleen een waardevolle collega, maar ook een cruciale schakel voor het bedrijf om optimaal zaken te kunnen doen. Als Sluiter speel je dus een centrale rol in het faciliteren en optimaliseren van zakenrelaties tussen partijen.

Jouw werkzaamheden

 • Telefonisch en schriftelijk contacten onderhouden met relaties en verzekeraars.

 • Voorstellen kunnen samenstellen en motiveren naar verzekeraars waarbij verzekeringstechnische kennis gecombineerd wordt met de praktische feiten.

 • Medeverantwoordelijk voor de realisatie van optimale offertes.

 • Eindcontrole polisopmaak.

Wat verwachten we van jou?

 • Afgeronde opleiding op mbo / hbo niveau.

 • Ervaring op het gebied van brandverzekeringen.

 • In het bezit van Wft Basis, Wft Schade Particulier, Wft Schade Zakelijk of bereid om deze diploma’s te behalen.

 • Het bezit van het Assurantie A diploma, aangevuld met relevante opleidingen is een pré.

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal.

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. We denken actief mee over jouw ontwikkeling en toekomst.

Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLDoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Als starter kan je bij Raetsheren heel veel leren.”

Siebe van Aalderen - Sluiter Brand

Je werkplek als Sluiter Brand

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Sluiter Brand krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Sluiter Brand bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Is dit de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Aarzel dan niet en grijp deze kans om te solliciteren. We horen het graag als je interesse hebt of vragen over de rol van Sluiter Brand. Voor alle details over de functie kun je terecht bij Paul van der Linden (Chief Broking Officer) en voor al je andere vragen staat Thijs Engels (HR) voor je klaar. Wij zijn beiden bereikbaar via 072-5414151. Laten we samen kijken hoe jij ons team kunt versterken!

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.