Specialist Zorg & Inkomen

Solliciteer nu

Specialist Zorg & Inkomen

Zet jouw kennis van Employee Benefits in de spotlight. Als Specialist Zorg & Inkomen kan je bij ons het verschil maken.

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Alkmaar en/of Rotterdam

Hey Employee Benefits-guru! Ben jij klaar om het verzekeringslandschap te transformeren? In onze dynamische organisatie, waar voortdurend wordt gewerkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze dienstverlening, kan jouw ervaring écht het verschil maken. In de rol van Specialist Zorg & Inkomen ben je niet alleen het aanspreekpunt van onze relaties, maar ook een sleutelfiguur in het ondersteunen van consultants op commercieel, relationeel en vakinhoudelijk vlak. Je vertaalt klantvragen naar verzekeringsvoorstellen of adviesrapporten. Bovendien zorg je dat relaties tijdig geïnformeerd worden over wetswijzigingen en veranderingen in processen of producten.

Maak kennis met jouw collega's

Cheryl

Kristie

Mariska

Jouw functieprofiel

Als Specialist Zorg & Inkomen ben je ondernemend en resultaatgericht. Verder ben je een echte teamplayer, klantgericht, pro actief, oplossingsgericht en vakkundig. Jouw persoonlijkheid past binnen onze organisatie met een familiaire flair. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het werk, bent accuraat en in het bezit van goede communicatieve vaardigheden om klantrelaties te onderhouden.  

Taken als Specialist Zorg & Inkomen

 • Verstrekken van verzekeringstechnische informatie en het beantwoorden van vragen van relaties en collega’s over EB verzekeringen.

 • Analyseren van (veranderende) bedrijfssituaties van relaties en dit vertalen naar een verzekeringsbehoefte.

 • Proactieve bijdrage aan het verbeteren van interne werkprocessen.

 • Proactief rapporteren over werkvoorraad en verwerken, signaleren en verhelpen van knelpunten en achterstanden.

 • Verwerken van en adviseren over de jaarlijkse verlenging.

 • Voor elke advies of een complex vraagstuk leg je een Wft-dossier vast.

 • Het maken van een portefeuille analyse en het bespreken van jouw portefeuille met de consultants.

 • Adviseren en ondersteunen van de consultants over de mogelijke verzekeringsoplossingen.

 • Klanten informeren over verschillende verzekeringsoplossingen, zoals het eigenrisicodragerschap en het maken van financiele analyses.

Wat verwachten wij van je

 • Afgeronde opleiding op mbo / hbo niveau.

 • Ruime kennis van de sociale zekerheid, bijbehorende wet- en regelgeving.

 • Wft Basis, Wft Inkomen en Wft Schade Zakelijk of Wft Zorg.

 • Permanente Educatie (PE) en Permanent Acueel (PA) up-to-date.

 • Een aanvullende opleiding zoals Regie op Verzuim (RoV/CroV), of Register Adviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI) is een pre.

 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLDoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

”Bij Raetsheren werk je samen met een team van zeer gedreven, maar ook gezellige collega’s.”

Dennis Kooij - Specialist Pensioenen

Even kennismaken?

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Specialist Zorg & Inkomen krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan wij ervan uit dat je toestemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Solliciteer

Ben jij de Specialist Zorg & Inkomen die wij zoeken? Solliciteer dan vooral. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Joyce Nunda (Operationeel Directeur EB) en voor overige vragen met Thijs Engels (HR) beide bereikbaar via 072-5414151.

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.