Traineeship Verzekeringen

Solliciteer nu

Traineeship Verzekeringen

Hey daar, toekomstig talent!

Fulltime / Parttime · Raetsheren · Alkmaar en/of Rotterdam

Ben je net afgestudeerd en zoek je een plek om jouw carrière goed te verzekeren? Bij Raetsheren krijg je die kans! Ons tweejarige traineeship geeft je de mogelijkheid om breed ervaring op te doen en je daarna te specialiseren in een richting die bij jou past, zoals commercie, acceptatie, schadebehandeling of administratie.

Maak kennis met jouw collega's

Nina
Robert
Rona
Sepp

Wat kunnen we jou verzekeren?

Wat kan jij als trainee verzekeringen verwachten bij Raetsheren?

 • Jij bepaalt je pad: Jij bent de baas over je ontwikkeling. Raetsheren ondersteunt je, maar jij bepaalt je doelen, bouwt je eigen netwerkt op en neemt initiatief voor nieuwe opdrachten.

 • Jouw frisse blik telt: Jouw mening doet ertoe! We willen dat je positief kritisch bent. Jij leert van ons, maar wij ook van jou.

 • Snelle ontwikkeling: Als trainee groei je snel. We dagen je uit om buiten je comfortzone te stappen, want dat is de plek waar je het meeste leert.

Samen ontwikkelen we. Met intervisies leer je van mede-trainees en een buddy ondersteunt je bij je traineeship, verdere loopbaan en persoonlijke groei. Regelmatig overleg je met HR over je ervaringen, wensen en behoeften.

Jouw groei staat centraal

Het draait bij ons om jouw groei. Tijdens je opdrachten op de afdeling doe je mee met de dagelijkse werkzaamheden en ontdek je snel waar jouw talenten liggen. Je krijgt een breed inzicht in verschillende rollen en functies.

Diploma's en ontwikkeling

Naast vakinhoudelijke kennis krijg je de kans om relevante diploma's te behalen, zoals je WFT’s. We besteden ook aandacht aan zelfreflectie, met bijvoorbeeld persoonlijkheidstests, zodat je jezelf echt leert kennen.

Wat bieden wij jou?

 • Een boeiend traineeship met een vaste aanstelling na afloop.

 • De vrijheid om je eigen leerpad te vormen.

 • Begeleiding van een buddy om het beste uit jezelf te halen.

 • Deelname aan kennis- en vaardigheidstrainingen.

 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij vinden vitaliteit van onze medewerkers belangrijk.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

Bij Raetsheren hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLdoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

”Als starter kan je bij Raetsheren veel leren.”

Siebe van Aalderen - Sluiter Brand

Je werkplek als Trainee

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Raetsheren, een toonaangevende assurantiemakelaar en onderdeel van Acrisure, is op zoek naar gedreven individuen zoals jij. Als één van de top assurantiemakelaars in Nederland leggen we de nadruk op sterke relaties met onze klanten, verzekeraars en vooral onze 220 collega's. Als Trainee Verzekeringen krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Raetsheren in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor het Traineeship Verzekeringen bij Raetsheren en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Enthousiast geworden?

Klaar voor een nieuwe uitdaging die jouw hart sneller doet kloppen? Grijp nu je kans en solliciteer voor de rol van Trainee Verzekeringen. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact op met Thijs Engels (HR) door te bellen naar 072-5414151 en laten we bespreken hoe jij ons team kunt versterken!

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.