Underwriter Casualty & Marine

Solliciteer nu

Underwriter Casualty & Marine

Zet jij koers naar een succesvolle toekomst? Word onze nieuwe Underwriter Marine & Casualty!

Fulltime / Parttime · Intermont · Alkmaar of Rotterdam

Ben jij iemand die energie krijgt van een klantgerichte en kwaliteitsbewuste aanpak? Heb je een passie voor de zakelijke verzekeringsmarkt en interesse in Aansprakelijkheid, Transport en Varia? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Als (Junior) Underwriter Casualty & Marine bij Intermont krijg je de kans om je te verdiepen in complexe risico's en maatwerkoplossingen te bieden aan onze zakelijke relaties. Word onderdeel van ons enthousiaste team en bouw mee aan een veilige toekomst voor onze relaties. Durf jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan nu!

Maak kennis met jouw collega's

Jeroen
Kelly
Pascal

Functieprofiel Underwriter
Casualty & Marine

De functie is voor 32-40 uur per week.

Als Underwriter beoordeel je zelfstandig verzekeringsaanvragen van onze zakelijke relaties. Bij de beoordeling van de risico's combineer je je gevoel voor commercie met de zorg voor een goed rendement. Verder bewaak je actief de bestaande portefeuille analyseer en beoordeel je risico’s names het volmachtbedrijf. Dit doe je aan de hand van de hiervoor gestelde richtlijnen. Dankzij jouw lef durf je binnen deze kaders creatief te zijn. Voor jou staat het belang van onze relaties voorop.

Jouw taken als Underwriter
Casualty & Marine

Je belangrijkste taken als Underwriter zijn:

 • Je accepteert en verstrekt maatwerkoplossingen voor zakelijke relaties.

 • Je beoordeelt, continueert en verricht mutaties op bestaande verzekeringen, conform het geldende beleid en de acceptatierichtlijnen.

 • Je ontwikkelt en onderhoudt relaties met makelaars met focus op winstgevende groei en optimalisering van de portefeuille.

 • Je bent verantwoordelijk voor de Profit & Loss van je eigen portefeuille.

 • Daarnaast lever je een bijdrage om de interne bedrijfsprocessen van Intermont verder te optimaliseren door bijvoorbeeld deel te nemen aan projecten.

 • Je denkt mee over nieuwe productlines en eventuele verbeteringen aan de bestaande productlines.

Wat verwachten wij van je?

 • Afgeronde opleiding op mbo / hbo niveau.

 • Wft-schade vakdiploma’s of bereid deze te behalen.

 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Voldoe je niet geheel aan de functie-eisen maar ben je wel enthousiast geworden? Ook dan komen wij graag met jou in contact.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een goed salaris passend bij jouw opleiding en ervaring.

 • Een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden met o.a. 27+ vakantiedagen, een premievrije pensioenregeling, winstdeling en reiskosten- en thuiswerkvergoeding.

 • Je kan je aansluiten bij verschillende commissies zoals de Ondernemingsraad, Cultuurcommissie en Young Raetsheren.

 • Wij bieden bedrijfsfitness, sportieve activiteiten en fitweken, want wij hechten veel waarde aan de vitaliteit van onze medewerkers.

 • We organiseren regelmatig evenementen, personeelsfeesten, uitjes en borrels.

 • Diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief.

Bij Intermont hechten we waarde aan duurzaamheid, mens en milieu. We kijken continu hoe we die maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm kunnen geven en geloven dat onze initiatieven een verschil kunnen maken. Zo geven we sollicitatietrainingen via JINC, doen we mee met NLDoet en dragen we ad hoc bij aan goede doelen. Bovendien organiseren wij jaarlijks een marktevenement waarbij we ons gezamenlijk inzetten voor een goed doel zoals Villa Pardoes.

“Bij ons is plezier buiten het werk om óók belangrijk. Er zijn regelmatig borrels, feesten en activiteiten.”

Guido van Ravenzwaaij - Underwriter

Je werkplek als Underwriter
Casualty & Marine

Wil jij aan de slag in de dynamische wereld van verzekeringen? Intermont vertegenwoordigt een flink aantal gerenommeerde risicodragers en opereert daarbij als een volledig financieel zelfstandige en onafhankelijke entiteit binnen de Raetsheren van Orden Groep (onderdeel van Acrisure). Intermont Assuradeuren heeft volmachten op het terrein van schade- en inkomensverzekeringen. Met een premievolume van meer dan € 110 miljoen behoort Intermont tot de top tien van Nederlandse assuradeurenbedrijven. Als Underwriter krijg je de kans om in een mensgerichte omgeving te floreren, waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden afwisselend werk, vrijheid en zelfstandigheid. Zet de volgende stap in je carrière en werk samen met ons aan risicoadvies en toekomstbestendige verzekeringsoplossingen. Jouw ambities zijn bij Intermont in goede handen.

Integriteit is prioriteit

Solliciteer je voor de vacature Underwriter bij Intermont en praten we verder, dan gaan we ervan uit dat je instemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Enthousiast geworden?

Is dit de uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Aarzel dan niet en grijp deze kans om te solliciteren. We horen het graag als je interesse hebt of vragen over de rol van Underwriter. Voor alle details over de functie kun je terecht bij Pascal Durant (Underwriting Director Casualty & Marine) en voor al je andere vragen staat Thijs Engels (HR) voor je klaar. Wij zijn beiden bereikbaar via 072-5414151. Laten we samen kijken hoe jij ons team kunt versterken!

Acquisitie door externe partijen wordt niet op prijs gesteld.